Cautare

62103 de rezultate pentru "inmormantarea celor 4 tineri din mamaia" (9.18 secunde)
Ferm convins in puterea de a renaste a celor striviti de un destin potrivnic. Eroilor din pelicula li se amputeaza membrele, dar nu si fericirea, asa cum o pot simti doar cei confruntati cu hazardul vietii.
S-a afisat ieri cu ea in Piata Palatului din Capitala cu mainile pe sus. ... "Cei care vor sa-l voteze pe Basescu in turul II, sa-l voteze din primul tur. ... Iar noi avem mai mult de castigat, din pozitia in care ne aflam.
Tricolor USL-ist la Sala Transilvania Aproximativ o mie de persoane, intre care simpatizanti si membri ai Uniunii Social Liberale (USL) Sibiu, s-au adunat la Sala Sporturilor Transilvania pentru a participa la prezentarea celor noua candidati la alegerile pentru Parlamentul Romaniei din 9 decembrie.
Pot da o lunga lista de oameni avuti, din familii aristocrate, care au facut politica de stanga, in partide comuniste. ... Le urez celor avuti cat mai multe succese in afaceri. ... Platim acum pretul confuziei ideologice din ultimii zece ani.
Pentru asta, statele din UE aloca dublu fata de Romania, ca procent din PIB, pentru servicii de acest tip.
In Romania, ideile liberale isi gasesc justificarea ca si acum 100 de ani“, a explicat Tariceanu la sfarsitul saptamanii trecute, in cadrul intrunirii tinerilor liberali de la Mamaia.
• 3 iun 2009 - Traian Basescu declara, la TVR1, ca opozitia din R.
"Anul acesta am adunat emotiile celor zece editii si le-am purtat pe scena, intre suflet si chitara, acolo undeva in dreptul inimii - ne-a declarat Nicu Alifantis. ... Cantam si priveam oamenii crescuti din nisip ce-mi luau vorbele din gura si le-aruncau in mare.
Nicolae Breban) Si, ca un fel de gust amar, inca neincercat nici macar sub teribila si apasatoarea dictatura comunista, insusi cuvantul, notiunea de libertate prindea cumva un aer, un sens cumva ciudat si strain, cu totul neasteptat Au fost, dupa '89, din nou cele sapte vaci grase, ca in istoria biblica a lui Iosif, intr un aer euforic, de false si grosolan inscenate lupte politice, intr o aparenta generala de normalitate oarecum regasita, pe care multi disperasera de a o mai trai.
PSD a organizat aseara un miting electoral dupa reteta deja consacrata si indelung lucrata a celui mai mare partid din Romania:
alocarea progresiva a resurselor pana la atingerea a 6% din PIB .
Seresz Reszo - Gloomy Sunday Aceasta este una dintre cele mai controversate bucati muzicale din istorie. ... Prima inregistare audio a piesei dateaza din 1935, doi ani mai tarziu.
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie, Traian Basescu, a obtinut 51,23% din voturi in turul doi al alegerilor prezidentiale, in timp ce Adrian Nastase, candidatul Uniunii PSD+PUR, a obtinut 48,77%, dupa centralizarea rezultatelor votului din toate sectiile de votare.
Cel intervievat a fost de acord ca din prelucrarea unor date in anii ’60 si ’70, rezulta intr-adevar ca manifestarile fenomenului OZN urmeaza o curba de frecventa care arata ca un program de invatare ireversibila, un "program de consolidare" de tipul celor descrise de faimosul psiholog B.F.
Din dezamagirile si frustrarile primei generatii pierdute, cea a transeelor Primului Razboi Mondial, s-a nascut fascismul si nazismul, dar si Revolutia bolsevica.
In Banie insa, numarul celor interesati, care ar fi trebuit sa depuna cerere la primarie, este zero. ... "Ideea celor de la minister este foarte buna, mai ales in Banie, unde ne confruntam cu o criza de locuinte.
Deputatul liberal Ioan Ghise a declarat ieri ca va contesta decizia Delegatiei Permanente a PNL de sambata privind excluderea sa din partid, pe motiv ca aceasta hotarare a avut la baza un criteriu inexistent in Statutul formatiunii.
Presedintele Traian Basescu a declarat joi noapte ca aceia care au furat bani de la FNA, FNI sau din petrol trebuie sa raspunda in fata legii. ... El i-a indemnat pe ziaristi sa iasa din acest tip de minciuna, mai ales ca sunt tineri.
Fundatia Vodafone Romania si Asociatia MAME anunta lansarea proiectului Prioritate pentru Sanatate, pentru sprijinirea copiilor si tinerilor cu probleme grave de sanatate din Romania.
Avem zeci de mii de tineri care au terminat o facultate, avem tineri care si-au insusit o meserie, dar nu avem posibilitatea practica de a le oferi locuri stabile de munca.
google-analytics.com